Aanmelden

Example

Met onderstaand formulier kun je gemakkelijk jouw profiel toevoegen aan deze website. Klik op de afbeelding rechts om te zien waar de door jou ingevulde informatie precies terecht komt.

Heb je hulp nodig met bijvoorbeeld het toevoegen van de juiste afbeeldingen, neem contact op met robert@studiohetzwarteschaap.nl. We helpen graag, om de kwaliteit van deze website zo hoog mogelijk te houden!

Let op: de aanmelding wordt gecontroleerd, alvorens deze wordt goedgekeurd, en zal niet direct zichtbaar zijn. Bij meerdere afbeeldingen kan het even duren voordat de aanmelding gereed is.

Basisgegevens

Jouw naam / jullie namen (verplicht)

Bedrijfsnaam

Contactgegevens

Huisnummer Carré (verplicht)

Telefoonnummer

E-mailadres

Websiteadres

Adres van je Facebook-pagina

Twitter-accountnaam

Omschrijving

Omschrijf jouw werkzaamheden in Carré. HTML-tags zijn toegestaan. Ook kun je hierin een insluitcode verwerken (van bijvoorbeeld Youtube of Vimeo).

Kopafbeelding

Wijs hier de afbeelding aan die getoond wordt in het overzicht van huurders en bovenin jouw profiel op carretilburg.nl. Zorg voor een liggende afbeelding. Toegestane bestandsformaten zijn JPG, GIF en PNG. De maximale grootte van een afbeelding is 5MB. (verplicht)

Mini-portfolio

Voeg maximaal 5 portfolio-afbeeldingen toe. JPEG, GIF en PNG zijn toegestane bestandsformaten. De maximale grootte van een afbeelding is 5MB.
Het kan even duren voordat jouw gegevens verstuurd zijn.

 

niekAanmelden