Carré Buitengewoon

Op vrijdag 2 november  20.00 uur opent Carré haar expositie Carré Buitengewoon in de voormalige galerie Kokon aan de Stationsstraat 38 .

Iedereen is welkom. Daarna is de expositie open op za 3 nov, zo 4 nov, do 8 nov. vrij 9nov  za 10 en zo 11 nov steeds van 13.00 tot 17.00. tevens op do 8 nov  en vrij 9 nov in de avonduren vanaf 19.00 tot 21.00 uur. Het entree is gratis en er ligt een gratis brochure voor u klaar.

Ruim 20 huurders van Carré zijn vertegenwoordigd in deze expositie en dat is buitengewoon veel .  De expositie is te meer buitengewoon omdat Carré  te lang afwezig is geweest met een expositie in de stad. Er is momenteel  geen geschikte expositieruimte  in Tilburg om als beeldende kunstenaars op stedelijk niveau een goede expositie neer te zetten. We zagen ons bijna genoodzaakt om met dit goede weer gewoon buiten te exposeren. Gelukkig geeft de voormalige  galerie ons nu onderdak.

De expositie bevat vooral veel schilderwerk van schilders van alle leeftijden. De expositie geeft daardoor een soort tijdsverloop weer. Schilderstijlen die nog bestaan , die de hypes hebben overleefd, die uniek zijn .  Dat alles kunt u zelf gaan bekijken. Ook andere disciplines zijn vertegenwoordigd; textiel, fotografie, beeldhouwwerk en tekenkunst. Jonge kunstenaars doen mee in de expositie, zij die het gebruik van de computer met de paplepel hebben meegekregen. Het is een unieke buitengewone kans om zoveel semiprofessioneel tot  professionele kunstenaars  in een expositie samen te zien.

Robert van der VeerCarré Buitengewoon